დალილა ცატავა

დალილა ცატავა
გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი;
საერთასორისო ლიტერატურული კონკურსის Pen-„ლიტერას“ ლაურეატი და
ლიტრატურული პრემია „საბას“ ნომინანტი წიგნისთვის „გასტრონომიული სიზმრები;“
პედაგოგიური და დიდაქტიკური მიდგომების, სწავლისა და სასწავლო პროცესის
მართვის პრობლემების გადაწყვეტის, პროექტების მართვის 20 წლიანი და
„საქართველოს კულინარიის აკადემია“ – პროექტის მენეჯერის გამოცდილებით.
უთანამშრომლია საერთაშორისო ინსტიტუტებთან USAID, EU in Georgia, GIZ,
TACIS, GI, DAAD, ავსტრიის ტურიზმის კოლეჯ MODUL-თან.
საზოგადოებრივ მეცნიერებათა ინსტიტუტის (GIPA) ასოცირებული პროფესორი.
GIPA-ს ბიზნესის სკოლის ლექტორი. სასწავლო პროცესისა და ბიზნესისთვის საჭირო
კარიერული უნარჩვევების ტრენერი;
ილიას უნივერსიტეტის – ბიზნესის ფაკულტეტი – ტურიზმის მიმართულების
მოწვეული პროფესორი;
თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის (თსუ) ეკონომიკისა და ბიზნესის
ფაკულტეტი სამაგისტრო პროგრამის ტურიზმი და გასტრონომია მოწვეული პროფესორი;
ღვინის სკოლა „კაბისტონის“ ლექტორი, ღვინისა და კულინარიული ტურიზმის
აკადემიის-Wine and Food Tourism Academy, მენტორი;
სამეცნიერო მონოგრაფიების ავტორი გასტრონომიული ტურიზმისა და
გასტრონომიული კულტურის მიმართულებით.
ქართული გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი. სამეცნიერო საკვლევი თემა-
„გასტრონომიული კულტურის სწავლება ქართულ საგანმანათლებლო სივრცეში“;
სასწავლო საბაკალავრო და სამაგისტრო კურსის „ტურიზმი&გასტრონომია“
სკრიპტის ავტორი და ლექტორი;
სახელმძღვანელოების- „თვითმენეჯმენტის ანბანი – ჩვენ ეს შეგვიძლია“(GIPA),
„სწავლის ტექნიკები“(ESM-Tbilisi) სტრატეგიები, მეთოდები, სასწავლო პროცესისათვის
საჭირო უნარჩვევების – ავტორი;
საერთაშორისო ჟურნალი Georgia to see – გასტრონომიული კულტურის შესახებ
სამეცნიერო პოპულარული სტატიების ავტორი. ჟურნალ კული-Art-ის ბლოგერი;
„Welcome To Georgia“ – ეროვნული კონკურსის ჟიური და კრიტერიუმების ავტორი
გასტრონომიული ტურიზმის მიმართულებით;
გასტრონომიული კულტურის მიმართულებით სატელევიზიო გადაცემების და
რადიო გადაცემების მონაწილე და მრჩეველი. ერთნიკური მიმართულების ქართული
რესტორნების კონსულტანტი;

დალილა ცატავა
გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი;
საერთასორისო ლიტერატურული კონკურსის Pen-„ლიტერას“ ლაურეატი და
ლიტრატურული პრემია „საბას“ ნომინანტი წიგნისთვის „გასტრონომიული სიზმრები;“
პედაგოგიური და დიდაქტიკური მიდგომების, სწავლისა და სასწავლო პროცესის
მართვის პრობლემების გადაწყვეტის, პროექტების მართვის 20 წლიანი და
„საქართველოს კულინარიის აკადემია“ – პროექტის მენეჯერის გამოცდილებით.
უთანამშრომლია საერთაშორისო ინსტიტუტებთან USAID, EU in Georgia, GIZ,
TACIS, GI, DAAD, ავსტრიის ტურიზმის კოლეჯ MODUL-თან.
საზოგადოებრივ მეცნიერებათა ინსტიტუტის (GIPA) ასოცირებული პროფესორი.
GIPA-ს ბიზნესის სკოლის ლექტორი. სასწავლო პროცესისა და ბიზნესისთვის საჭირო
კარიერული უნარჩვევების ტრენერი;
ილიას უნივერსიტეტის – ბიზნესის ფაკულტეტი – ტურიზმის მიმართულების
მოწვეული პროფესორი;
თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის (თსუ) ეკონომიკისა და ბიზნესის
ფაკულტეტი სამაგისტრო პროგრამის ტურიზმი და გასტრონომია მოწვეული პროფესორი;
ღვინის სკოლა „კაბისტონის“ ლექტორი, ღვინისა და კულინარიული ტურიზმის
აკადემიის-Wine and Food Tourism Academy, მენტორი;
სამეცნიერო მონოგრაფიების ავტორი გასტრონომიული ტურიზმისა და
გასტრონომიული კულტურის მიმართულებით.
ქართული გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი. სამეცნიერო საკვლევი თემა-
„გასტრონომიული კულტურის სწავლება ქართულ საგანმანათლებლო სივრცეში“;
სასწავლო საბაკალავრო და სამაგისტრო კურსის „ტურიზმი&გასტრონომია“
სკრიპტის ავტორი და ლექტორი;
სახელმძღვანელოების- „თვითმენეჯმენტის ანბანი – ჩვენ ეს შეგვიძლია“(GIPA),
„სწავლის ტექნიკები“(ESM-Tbilisi) სტრატეგიები, მეთოდები, სასწავლო პროცესისათვის
საჭირო უნარჩვევების – ავტორი;
საერთაშორისო ჟურნალი Georgia to see – გასტრონომიული კულტურის შესახებ
სამეცნიერო პოპულარული სტატიების ავტორი. ჟურნალ კული-Art-ის ბლოგერი;
„Welcome To Georgia“ – ეროვნული კონკურსის ჟიური და კრიტერიუმების ავტორი
გასტრონომიული ტურიზმის მიმართულებით;
გასტრონომიული კულტურის მიმართულებით სატელევიზიო გადაცემების და
რადიო გადაცემების მონაწილე და მრჩეველი. ერთნიკური მიმართულების ქართული
რესტორნების კონსულტანტი;

მთავარი » დალილა ცატავა